BĚLORUSKÝ BORŠČ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 300 g hovězího masa, 400 g kosti od šunky, 100 g párků, 350 g červené řepy, 100 g rajčatového protlaku, 60 g cibule, 100 g mrkve, 30 g petržele, 30 g vepřového sádla, 20 g cukru, 20 g mouky, 1 dl kysané smetany, ocet, sůl, bobkový list, mletý pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kost od šunky uvaříme s hovězím masem.. Na nudličky nakrájíme mrkev, petržel a cibuli, osmahneme na tuku, přidáme rajčatový protlak a ještě asi 15 minut dusíme. Řepu uvaříme ve slupce zvlášť, oloupeme ji a pokrájíme na nudličky. Do vývaru dáme vařit pokrájené brambory, po chvilce přidáme pokrájenou červenou řepu. Potom přidáme jíšku připravenou ze sádla a mouky, osmáhnutou kořenovou zeleninu, bobkový list, pepř a ještě asi 10 minut vaříme. Ochutíme cukrem a octem, osolíme. Boršč podáváme s masem pokrájeným na kousky, s párky na kolečka a s kysanou smetanou.



BĚLORUSKÝ BORŠČ. BĚLORUSKÝ BORŠČ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1363 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz